Prodajni program

Ptice

Hrana za ptice

Med ponudbo za ptice boste našli ptičjo hrano različnih blagovnih znamk za različne vrste papig, kanarčke, avstralske cebrice, kose, grlice in golobčke, hrano za zunanje ptice in lojne pogače ter mineralno-vitaminske kamne in sipine kosti za zdravje in brušenje kljunčkov vaših ptičkov.

Oprema za ptice

Med opremo za ptice boste lahko izbirali med najrazličnejšimi oblikami kletk, ki jih boste lahko opremili z napajalnikom, krmilnikom, peskom za ptice, kopalnico za kopanje ter gugalnico, ogledalcem, lestvico in ostalimi igračami, ki bodo vašemu pernatemu ljubljenčku v vsakodnevno veselje.

Podrobneje si lahko preberete nekaj več o življenjskih in prehranjevalnih navadah nimfe in skopčevke.

Izdelke iz našega prodajnega programa lahko naročite v naši spletni trgovini za male živali. V trgovini imamo vedno kaj novega za vaše hišne ljubljenčke. V primeru, da ne najdete želenega izdelka oz. imate kakršno koli vprašanje glede nakupa ali izdelka, nam lahko pišete na prodaja@zazivali.si.

Mogoče bi vas zanimalo tudi ...

Mačke

Za mačke vam ponujamo visoko kakovostno briketirano hrano različnih blagovnih znamk ter vso potrebno opremo za vašo ljubljenko.

Akvaristika

Raznoliko ponudbo akvarijskih ribic dopolnjuje hrana za ribe, pripravki za vodo in vsa potrebna oprema za akvarije.

Zveri

Hrana in oprema za zveri je specifična kot so posebne tudi te živali. Da jim bo v vašem domu lepo, poskrbite zanje s primerno hrano in opremo.