V naših trgovinah je na voljo surova hrana za pse Petman, ki zagovarja filozofijo BARF

Surova hrana za pse Petman zagovarja filozofijo BARF. Kaj to pomeni? BARF (angleško: Biologocal Appropriate Raw Food) je kratica za ‘biološko primerno surovo hrano’.

Ta filozofija zagovarja dejstvo, da so psi nekoč živeli v naravnem okolju in se prehranjevali le s surovo hrano, slednjo so ulovili kar sami. Od tod tudi težnja po naravni surovi hrani, ki jo zdaj lahko ponudite svojemu ljubljenčku v obliki surove hrane Petman.

petman

Petman je torej surova hrana, ki vsebuje vse potrebne sestavine za ohranjanje zdravja in vitalnosti vašega psa, to je: surovo meso, drobovina, zelenjava in sadje ter kakovostna olja in minerali. Sestavine so sestavljene v razmerju, ki popolnoma ustreza naravnim potrebam vašega psa, količina hrane pa se prilagaja teži in aktivnosti psa ter življenjskemu obdobju.

Prednosti prehranjevanja s surovo hrano Petman so:
– zdrav razvoj kosti in sklepov že pri mladičih
– enostavno doseganje in vzdrževanje idealne teže psa
– odpravljanje alergij na hrano
– svetleča dlaka
– preventivno delovanje proti nabiranju zobnega kamna in tudi proti slabemu zadahu iz gobčka
– povečana vzdržljivost in moč
– pomoč v obdobju zdravljenja
– bistveno zmanjšanje količine iztrebkov
– preventivno preprečevanje pojava sladkorne bolezni

Doziranje surove hrane Petman je enostavno in predvsem praktično ter primerno za sodoben način življenja lastnikov psov – da je res enostavno, si oglejte slikovni prikaz (s klikom na sliko lahko prikaz povečate).

Doziranje surove hrane Petman

ぺ ニス 増大 睡眠薬 シルデナフィル ぺ ニス 増大 サプリ カマグラ ゴールド ぺ ニス 増大 カマグラ ed 治療 薬 性病 症状 性病 症状

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration