Bolezni, ki jih prenašajo zunanji zajedalci

Prihaja pomlad, narava se počasi prebuja in nas vabi na sprehode.

S toplejšim vremenom, pa prihajajo tudi nadloge, ki tarejo naše štirinožce – zunanji zajedalci in bolezni, ki jih prenašajo! Bolhe, uši in klopi so ena najpogostejših nadlog psov in mačk. Kako se jih uspešno rešiti?

Bolhe lahko prenašajo trakuljo, so najpogostejši vzrok alergijskega dermatitisa, ob močni infestaciji živali pa lahko povzročijo tudi slabokrvnost.

Klopi lahko nevarno ogrozijo zdravje vašega psa saj prenašajo številne nevarne bolezni. (Lymska bolezen ali Borelioza, Klopni meningoencefalitis, Erlihioza, Babezioza …) Nekatere bolezni se prenašajo iz živali na človeka.

Svetujemo, kako učinkovito odpraviti zunanje zajedavce – na živalskem blogu v prispevku Kako se znebiti bolh pri psu in mački? Preberite zdaj! Pri obvladovanju težav z bolhami in klopi je danes ključnega pomena preventiva in izdelki, ki pri tem pomagajo.

ぺ ニス 増大 睡眠薬 シルデナフィル ぺ ニス 増大 サプリ カマグラ ゴールド ぺ ニス 増大 カマグラ ed 治療 薬 性病 症状 性病 症状

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration