Prodajni program

Mačke

Hrana za mačke

Za mačke vam ponujamo visoko kakovostno briketirano hrano različnih blagovnih znamk. Poleg tega pa vašo mačko lahko razvajate tudi s hrano v pločevinkah, vrečkami s koščki mesa v omaki in različnimi mačjimi poslasticami.

Hrana za mačke je na izbiro tudi v naši spletni trgovini www.zazivali.si.

Oprema za mačke

Med izdelki za mačke boste lahko izbrali posode za hrano in vodo, mačja ležiščapraskalnik za mačkotransporterje in kletke, mačje ovratnice, oprsnice in povodcehišna vrata za mačke, raznovrstno kozmetiko za nego in mačje igračke vseh vrst.

Za dobro počutje vaše mačke je kvalitetna oprema za mačke nujna. V naši spletni trgovini lahko najdete pestro ponudbo opreme, ki bo vaši mački v veselje.

Praskalniki

Praskalniki za mačke so nepogrešljivi. Z njimi mački v stanovanju ali hiši nudimo obilo zadovoljstva. Pri nas so na razpolago kvalitetni in cenovno ugodni praskalniki. Ogledate in izberete jih lahko v naši spletni trgovini. Če boste z njimi zadovoljni, jih priporočite še ostalim ljubiteljem mačk.

Izdelke iz našega prodajnega programa lahko naročite v naši spletni trgovini za male živali. V trgovini imamo vedno kaj novega za vaše hišne ljubljenčke. V primeru, da ne najdete želenega izdelka oz. imate kakršno koli vprašanje glede nakupa ali izdelka, nam lahko pišete na prodaja@zazivali.si.

Mogoče bi vas zanimalo tudi ...

Zoo Slonček - Ribniški program

Ribniški program

Izdelkom za ribnike smo v ponudbi dodali tudi posebno hrano za ribniške ribe različnih blagovnih znamk.

Ptice

Med ponudbo za ptice boste našli ptičjo hrano različnih blagovnih znamk za različne vrste ptic in vso opremo, ki jo ptice potrebujejo za bivanje v vašem domu.

Zveri

Hrana in oprema za zveri je specifična kot so posebne tudi te živali. Da jim bo v vašem domu lepo, poskrbite zanje s primerno hrano in opremo.