Prodajni program

Psi

Prodajni program PSI

Da bo vaš pes zdrav in vedno poln energije, je v naši ponudbi visoko kakovostna briketirana hrana za pse različnih svetovno priznanih blagovnih znamk.

Predstavljamo vam opis svetovno priznanih proizvajalcev pasje hrane:

Smo prodajalci visokokakovostne hrane Exclusion Mediterraneo Noble Grain svetovno priznanega proizvajalca Dorado s.r.l., ki proizvaja monoproteinsko hrano za pse Super Premium kakovosti s pridihom mediteranske tradicije.

Preberite si več o hrani Exclusion Mediterraneo Noble Grain med vsebinami, ki jih ponuja živalski blog ZaZivali.si.

Vaše velike in male pse pa lahko razvajate tudi s hrano v pločevinkah in ponujamo pasje poslastice vseh oblik, velikosti in okusov.

Hrana za pse je sedaj na voljo tudi v naši spletni trgovini, kjer lahko hrano naročite in pri tem izbirate med vodilnimi proizvajalci hrane za vašega psa.

NAKUP hrane za pse 

Oprema za pse

Naš nabor izdelkov obsega posode za hrano in vodo, ovratnice, oprsnice in povodce, trda, mehka in pletena ležišča, transporterje in kletke, raznovrstno kozmetiko za nego vašega ljubljenčka in igrače vseh vrst (gumijaste, plišaste, piskajoče, pletene, eko …) za zadovoljstvo vaših kosmatih ljubljenčkov.

NAKUP opreme za pse 

Živalski blog na www.zazivali.si

Če bi radi več izvedeli o temah kot so hrana za pseoprema za psehrana za mačkeoprema za mačke, spremljali naše akcije in novice ter delili izkušnje z ostalimi lastniki psov, se nam lahko pridružite. Vzemite si čas in napišite vaše izkušnje ter jih delite z ostalimi.

Blog je namenjen deljenju izkušenj z vsemi skrbniki živali – pišite nam na metka@zazivali.si in z veseljem bomo objavili vaše nasvete za vzgojo in nego malih živali.

Izdelke iz našega prodajnega programa lahko naročite v naši spletni trgovini za male živali. V trgovini imamo vedno kaj novega za vaše hišne ljubljenčke. V primeru, da ne najdete želenega izdelka oz. imate kakršno koli vprašanje glede nakupa ali izdelka, nam lahko pišete na prodaja@zazivali.si.

Mogoče bi vas zanimalo tudi ...

Akvaristika

Raznoliko ponudbo akvarijskih ribic dopolnjuje hrana za ribe, pripravki za vodo in vsa potrebna oprema za akvarije.

Glodavci

Glodavci bodo uživali ob glodanju hrane različnih blagovnih znamk in priboljškov, nikoli pa jim ne bo dolgčas ob ponudbi opreme, ki je na voljo za male in velike glodavce.

Ptice

Med ponudbo za ptice boste našli ptičjo hrano različnih blagovnih znamk za različne vrste ptic in vso opremo, ki jo ptice potrebujejo za bivanje v vašem domu.