Prodajni program

Glodavci

Hrana za glodavce

Hrčki, morski prašički, zajci, činčile, veverice, deguji, miši, podgane in drugi udomačeni glodavci bodo uživali ob glodanju hrane za glodavce različnih blagovnih znamk, prav tako pa tudi priboljškov in posladkov različnih okusov.

Oprema za glodavce

Za vašega ljubljenčka boste lahko izbrali med naslednjo opremo za glodavce – hišicami za spanje, napajalniki, oprsnicami in povodci, krtačami, stranišči, igračami ter kolesi in kroglami za tek, mineralnimi kamni, peski za nego dlake….

Več o življenjskih in prehranjevalnih navadah si lahko preberete o temah, ki so namenjene hrčku in činčili.

Veliko izbiro hrane in opreme za glodavce lahko naročite v naši spletni trgovini www.zazivali.si.

Izdelke iz našega prodajnega programa lahko naročite v naši spletni trgovini za male živali. V trgovini imamo vedno kaj novega za vaše hišne ljubljenčke. V primeru, da ne najdete želenega izdelka oz. imate kakršno koli vprašanje glede nakupa ali izdelka, nam lahko pišete na prodaja@zazivali.si.

Mogoče bi vas zanimalo tudi ...

Prodajni program PSI

Psi

Da bo vaš pes zdrav in vedno poln energije, je v naši ponudbi visoko kakovostna briketirana hrana za pse različnih svetovno priznanih blagovnih znamk.

Mačke

Za mačke vam ponujamo visoko kakovostno briketirano hrano različnih blagovnih znamk ter vso potrebno opremo za vašo ljubljenko.

Zoo Slonček - Ribniški program

Ribniški program

Izdelkom za ribnike smo v ponudbi dodali tudi posebno hrano za ribniške ribe različnih blagovnih znamk.