Prodajni program

Akvaristika

Akvariji, ribice in oprema

Poleg raznovrstne ponudbe akvarijskih ribic boste lahko izbrali hrano v granulah ali lističih za zlate in tropske ribice, akvarije različnih dimenzij in vso potrebno opremo za njihovo brezhibno delovanje – pripravke za vodo, filtre, črpalke, grelce, filtrirni material, peske različnih barv, raznovrstne dekoracije, plastične, svilene in žive akvarijske rastline …

Opremo za akvaristiko lahko dobite v naši spletni trgovini.

Izdelke iz našega prodajnega programa lahko naročite v naši spletni trgovini za male živali. V trgovini imamo vedno kaj novega za vaše hišne ljubljenčke. V primeru, da ne najdete želenega izdelka oz. imate kakršno koli vprašanje glede nakupa ali izdelka, nam lahko pišete na prodaja@zazivali.si.

Mogoče bi vas zanimalo tudi ...

Ptice

Med ponudbo za ptice boste našli ptičjo hrano različnih blagovnih znamk za različne vrste ptic in vso opremo, ki jo ptice potrebujejo za bivanje v vašem domu.

Mačke

Za mačke vam ponujamo visoko kakovostno briketirano hrano različnih blagovnih znamk ter vso potrebno opremo za vašo ljubljenko.

Zveri

Hrana in oprema za zveri je specifična kot so posebne tudi te živali. Da jim bo v vašem domu lepo, poskrbite zanje s primerno hrano in opremo.