Slončkove novice

V naših trgovinah je na voljo surova hrana za pse Petman, ki zagovarja filozofijo BARF

Barf

Surova hrana za pse Petman zagovarja filozofijo BARF. Kaj to pomeni? BARF (angleško: Biologocal Appropriate Raw Food) je kratica za ‘biološko primerno surovo hrano’.

Ta filozofija zagovarja dejstvo, da so psi nekoč živeli v naravnem okolju in se prehranjevali le s surovo hrano, slednjo so ulovili kar sami. Od tod tudi težnja po naravni surovi hrani, ki jo zdaj lahko ponudite svojemu ljubljenčku v obliki surove hrane Petman.

Petman je torej surova hrana, ki vsebuje vse potrebne sestavine za ohranjanje zdravja in vitalnosti vašega psa, to je: surovo meso, drobovina, zelenjava in sadje ter kakovostna olja in minerali. Sestavine so sestavljene v razmerju, ki popolnoma ustreza naravnim potrebam vašega psa, količina hrane pa se prilagaja teži in aktivnosti psa ter življenjskemu obdobju.

Prednosti prehranjevanja s surovo hrano Petman so:
– zdrav razvoj kosti in sklepov že pri mladičih
– enostavno doseganje in vzdrževanje idealne teže psa
– odpravljanje alergij na hrano
– svetleča dlaka
– preventivno delovanje proti nabiranju zobnega kamna in tudi proti slabemu zadahu iz gobčka
– povečana vzdržljivost in moč
– pomoč v obdobju zdravljenja
– bistveno zmanjšanje količine iztrebkov
– preventivno preprečevanje pojava sladkorne bolezni

Doziranje surove hrane Petman je enostavno in predvsem praktično ter primerno za sodoben način življenja lastnikov psov – da je res enostavno, si oglejte slikovni prikaz (s klikom na sliko lahko prikaz povečate).

Podobne novice

Akcija hrane za pse in mačke

Akcije naših izdelkov za male živali in ugodnosti, ki vam jih vsakodnevno nudimo, sedaj lahko spremljate v naši spletni trgovini za male živali.

Več »
Zelenjava v pasji hrani

Zelenjava v pasji hrani

Zelenjava so živila bogata s hranili in vitamini, zato priporočamo, da jo vključite v vsakodnevno prehrano psa, v kolikor vašega psa ne hranite s kakovostno briketirano hrano.

Več »